Natalia Gordienko şi Porsche-ul! Uite cum a fost surprinsă vedeta pe străzile din Chişinău FOTO în articol

Distribuie

Frumoasa Natalia Gordienko este cunoscută fiind o şoferiţă înrăită încă de la o vârstă fragedă. La ai săi 26 de ani, vedeta şi-a schimbat pentru a treia oară automobilul. Natalia a fost surprinsă recent pe străzile din Chişinău în timp şi-a parcat maşina, ce-i drept neregulamentar.

 Iniţial vedeta a condus un Mercedes S Class, ulterior un BMV BMV Seria 6, iar acum câteva luni, blonda are o nouă „bijuterie”, un Porsche Cayenne de culoare neagră.  

Potrivit autostrada.md SUV-ul din imagini este un Porsche Cayenne Diesel, procurat în anul 2012 de la dealerul din România. Preţul maşinii ajunge la circa 75.000 de euro. 

Inginerii din Stutgart au echipat modelul cu un propulsor V6 pe motorină, cu un volum de 2.967 cmc, capabil să dezvolte 245 de cai putere şi un cuplu motor maxim de 550 Nm, disponibii pe o plajă de turaţii cu prinsă între 1.750 – 2.750 rotaţii pe minut. Cuplat la transmisia Tiptronic S, Cayenne Diesel prinde prima sută la oră în numai 7.6 secunde în timp ce viteza maximă atinsă este de 220 km/h.


Distribuie
..