Natașa Medvedev REVINE la pupitrul știrilor, după 11 luni! VEZI cum arată după naștere

Distribuie

Prezentatoarea Publika TV, Natașa Medvedev, este una din cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Chiar dacă a lipsit 11 luni pentru că a dus pe lume un copil mult așteptat, telespectatorii o așteaptă cu sufletul la gură.

Suntem siguri că vă întrebați cum a reușit prezentatoarea tv, Natașa Medvedev să revină într-o formă bună, mai bine zis perfectă și ce nou o să aducă de data asta pentru Publika Tv. ZUMI.MD a încercat să afle mai multe detalii chiar de la ea:

Cum e să revii la pupitrul ştirilor, după aşa o schimbare majoră în viaţa ta?

„Revin de parcă nici nu am lipsit 11 luni. Au trecut atat de repede și atîtea am avut de făcut. La un moment dat chiar îmi făceam griji că am uitat să vorbesc, am uitat cum e sa te afli într-un studio de televiziune cu multe lumini și camere video. O simplă probă mi-a demonstrat contrariul. Am și mai multe forțe și o dorință nebună de muncă. Sper să le reușesc pe toate, la serviciu și acasă.”

Ce aşteptări ai de la acest proiect, ce emoţii?

„De fiecare dată cand încep un proiect nou mă aștept să învăț mai multe. Îmi doresc ca alături de colegii mei să îi ajutăm pe telespectatori să înțeleagă mai bine ce se întamplă în țară, dar și peste hotare. News Room e un proiect unic în Moldova. Sper să starnească curiozitatea telespectatorilor.”

Ce o să aduci nou pentru public?

Analiza, este cuvantul cheie care descrie întru totul acest proiect. La acest capitol mă vor ajuta colegii mei, care sunt suficient de pregătțti pentru a raspunde la orice întrebare. Emisiunea va fi foarte dinamică, telespectatorii avand posibilitatea să vada tot studioul Publika, într-o singură emisiune.

Ţi-a fost dor de televiziune?

„Mi-a fost dor de televiziune, mi-a fost dor de muncă,de colegi, dar mai ales de întalnirea cu telespectatorii mei. M-am bucurat nespus să aflu ca unii dintre ei mi-au simțit lipsa. Revin de dragul lor și în speranța că le voi împlini așteptările.”

Care este secretul, cum ai reuşit să revii la o siluetă perfectă după naştere?

„Nu e vorba de niciun secret. Sunt pur și simplu norocoasă. Nici în timpul sarcinii nu am adăugat prea multe kilograme. Iar în scurt timp de la naștere am revenit la greutatea cu care eram obișnuită. Acum merg la sală, dar nu pentru a scăpa de kilograme. Vreau să fac mișcare, să-mi tonifiez musculatura și să mă simt bine” a mărturisit Natașa Medvedev.

Fiți cu ochii pe Publika Tv, ora 19:00 alături de Natașa Medvedev și o să aflați tot adevărul.


Distribuie
..