N-a putut vorbi câteva zile! UITE ce-a PĂŢIT cel mai gălăgios prezentator, Dan Negru

Distribuie

Are peste 20 de ani de televiziune şi, la fiecare emisiune, Dan Negru foloseşte un ton ridicat al vocii. Chiar prea ridicat. După ore bune de urlat, te-ai aştepta să rămână mut a doua zi. Dar nu şi el!

Dan Negru este de departe cel mai agitat şi gălăgios prezentator de divertisment. De altfel, urletul este marca lui, iar prezentatorul spune că, deşi strigă tare la fiecare emisiune, nu are probleme cu gâtul.

“N-am avut niciodată probleme cu vocea şi asta e mirarea tuturor. Am început să ţip din nevoie, cu mulţi ani în urmă, când am avut primele showuri cu public numeros. Studiourile TV nu erau dotate cu aparatură audio care să le permită celor din public să audă ce vorbesc eu. Şi aşa am început să ţip. Am rămas aşa”, povesteşte Dan. Deşi a tot spus că are “gâtul tare”, asta nu i-a făcut pe oamenii din jurul lui să nu-i dea tot soiul de sfaturi şi de reţete pentru a-şi drege gâtul: “Sunt multe vedete care mi-au dat tot soiul de leacuri pentru gât, deşi le spuneam că n-am nevoie. Johnny Răducanu mi-a dat o reţetă cu miere şi scorţişoară. Benone Sinulescu mi-a dat vreo două reţete cu lapte cald”.

O singură dată i s-a întâmplat să îşi piardă vocea: la Festivalul Mamaia, când, cu ultimele puteri, a anunţat câştigătorii, pe cei de la 3rei Sud Est, apoi a intrat în silentio stampa câteva zile.

libertatea.ro


Distribuie