Murdărie sub unghii, răni şi călcâie crăpate. Nu ai să crezi ce vedetă a avut o APARIŢIE COŞMAR | FOTO în articol

Distribuie

A apărut în public cu murdărie sub unghii şi călcâie crăpare! Este vorba de nimeni alta decât Lady Gaga. Cântăreaţa a participat la evenimentul de decernare a premiilor „Glamour Woman of the Year” şi a şocat cu apariţia ei. Artista a apărut într-o ţinută all-white, cu un costum acesorizat cu o mulţime de perle, o coafură excentrică, având părul tapat şi cu un machiaj de speriat, cu totul şi cu totul alb.

 Deşi apariţiile şocante nu ar trebui să mai mire pe nimeni, totuşi Lady Gaga a reuşit să atragă toate privirile cu look-ul ei. Ea a a purtat o pereche de sandale, înalte de nu mai puţin de 30 de centrimentri, pe care s-a chinuit destul de tare să meargă, ea fiind uneori ajutată, ţinută de mână pentru a evita o cădere ruşinoasă, scrie libertatea.ro.

Lăsând la o parte, ţinuta excentrică, artista a dezamăgit însă la capitolul detalii, uimind cu neglijenţa la capitolul… igienă. Cum sandalele aveau doar câteva bretele, artista şi-a etalat în voie murdăria de sub unghiile picioarelor, rănile de pe glezne, dar şi călcâiele brăzdate de crăpături, pe care se pare că nu prea le îngrijeşte. Astfel că oricât de excentrice ar fi apariţiil cântăreţei, nimic nu scuză şi nu justifică lipsa igienei elementare


Distribuie