Murdare şi cu lenjeria ruptă! Iată cât de neîngrijite sunt vedetele. FOTO în articol

Distribuie

Pe covorul roşu par ca scoase din cutie, dar în viaţa de zi cu zi, vedetele de pe ecrane sau din lumea muzicii sunt de-a dreptul neîngrijite. Vezi cum au îndrăznit acestea să apară în public.

Actriţa Helena Bonham Carter a şocat anul trecut cu ţinuta ei de stradă, care părea a fi împrumutată de la o cerşetoare. Nefardată, cu părul strâns la întâmplare, actriţa s-a îmbrăcat cu nişte haine lălâi şi foarte colorate, care nu aveau nici o noimă, scrie unica.ro. Însă, ceea ce a şocat de-a dreptul a fost faptul că Helena era încălţată cu o pereche de şosete ponosite şi găurite, de culoare maro, ce se iţeau în toată splendoarea lor dintr-o pereche de saboţi crocs.

Aspectul de… cerşetor, neîngrijit, nedormit, nepieptănat şi fără nici un Dumnezeu e la modă printre unele vedete de la Hollywood, care vor să arate precum oamenii străzii. Johnny Depp este unul dintre puţinii bărbaţi pe care hainele rupte, murdare şi prost asortate îl fac sexy. Totuşi, nu ai cum să nu te gândeşti că i-ai face un bine dacă l-ai lua acasă şi i-ai spăla hainele…

Imaginile cu lenjeria ruptă a actriţei Jennifer Garner au făcut înconjurul lumii în urmă cu câţiva ani, părerile fiind împărţite între neglijenţă, zgârcenie sau, de-a dreptul, nesimţire. Soţia lui Ben Affleck a fost surprinsă de fotoreporteri luînd-o de la grădiniţă pe fiica sa cea mare, Violet, dar fotografiile care au făcut toţi banii au fost cele din momentul în care s-a aplecat şi lenjeria intimă deteriorată serios a ieşit la iveală.

„Îşi ascunde hamburgerul pe jumătate mâncat sub pat şi îi place să împrăştie hainele în toată casa”, povestea, la un moment dat, menajera lui Britney Spears despre obiceiurile vedetei. Şi dacă stăm să privim imaginile cu delăsarea artistei atunci când iese pe stradă, tindem să o credem pe fosta angajată. Nu de puţine ori Britney a fost fotografiată în numeraose rânduri cu părul vâlvoi sau în haine murdare sau rupte.

La 73 de ani, Raquel Welch arată incredibil de bine pentru o femeie la vârsta ei. Imaginea ei părea să fie perfectă, numai că paparazzi au observat un lucru extrem de ruşinos, care a pus-o într-o lumina neplăcută pe marea vedeta. Aceasta avea dresurile rupte, iar degetele de la picioare i-au ieşit cu totul din ciorapi. Poate, doar un accident…

Mickey Rourke, celebru în ultima perioadă pentru aspectul lui neîngrijit, a reuşit să ajungă de poveste. El a ieşit dintr-un restaurant celebru din cartierul Beverly Hills cu pantalonii uzi după ce a folosit toaleta. Se pare că nimeni nu l-a atenţionat că a avut un mic “accident” şi astfel actorul a defilat în toată splendoarea lui.


Şi nu doar vedetele trec prin momente stânjenitoare din cauza neglijenţei! Unul dintre cele mai penibile momente a avut loc în 2007, când preşedintele Băncii Mondiale a fost surprins într-o ipostază stânjenitoare. Nevoit să se descalţe la intrarea într-o moschee din Turcia, Paul Wolfowitz a arătat lumii întregi şosetele sale … găurite. Şi nu este singurul politician suprins în astfel de ipostaze: premierul britanic David Cameron a venit cu şosetele rupte la o emisiune televizată, în timp ce fostul preşedite rus Dmitri Medvedev nu a avut nici el cum să-şi mai ascundă degetele ce ieşeau din ciorapi în timpul unei vizite la o moschee.


Distribuie