Motivul penibil pentru care o vedetă nu a venit într-o emisiune TV. Ce scuză ciudată a inventat

Distribuie

Mama lui Kim Kardashian este la fel de atentă la imaginea ei ca şi celebra ei fiică, iar fiecare apariţie publică este fără cusur. Însă ultima ei apariţie nu respectă deloc această regulă.

Kris Jenner, mama lui Kim Karsashian, nu şi-a mai făcut apariţia într-o emisiune Tv în care fusese invitată pentru că, spune ea, a fost muşcată de o insectă în buza de sus.

Ea a explicat, într-o intervenţie telefonică, ce s-a întâmplat. „Am simţit o înţepătură şi apoi mi s-a umflat. Medicii mi-au dat toate medicamentele posibile, pentru ca buza să îşi revină în 12 ore. S-a mai desumflat, dar foarte puţin„, a explicat femeia, potrivit Daily Mail.

Scuza acesteia este însă cel puţin bizară, deoarece câteva imagini apărute cu ea pe internet par să arate mai degrabă o mărire nereuşită de buze, şi nu o umflătură provocată de o insectă. Cu toate acestea, Kris Jenner neagă ferm faptul că şi-a injectat buzele în cabinetul medicului estetician şi susţine, în continuare, că aşteaptă ca medicamentele să-şi facă efectul.


Distribuie
..