Monica Bellucci: „Sfatul meu e să faceți sex frecvent”

Distribuie

Pentru Monica Bellucci, vârsta nu este decât un număr şi atât. La 50 de ani actriţa italiană arată spectaculos și spune că sexul practicat frecvent a menținut-o așa bine.

Monica Bellucci va putea fi văzută în curând în noul film James Bond “Spectre”. „Nu sunt o persoană care se trezeşte la 06.00 dimineaţa pentru a merge la sala de antrenament. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor (la noul film din seria James Bond, n.r.) şi asta a fost tot. Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă”, a spus Monica Bellucci.

Aceasta a adăugat: „Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine”.

Vedeta a încheiat: „Voi mai turna scene sexy, dar nu nud. Am făcut asta în trecut, desigur – dar asta nu înseamnă că eu aş considera că, dacă am copii, ar trebui să fac lucruri potrivite. Sunt o actriţă, aşadar a trebuit să îmi folosesc trupul pentru a exprima multe lucruri”.

libertatea.ro


Distribuie