Monica Bellucci – Apariţie incendiară la 50 de ani

Distribuie

Pentru Monica Bellucci, vârsta nu este decât un număr şi atât. La 50 de ani, actriţa italiană, care va putea fi văzută în curând în noul film James Bond “Spectre”, îşi continuă seria apariţiilor hot.

 După numeroase coperte şi campanii de publicitate, Monica bifează acum o nouă apariţie incendiară într-o revistă italiană.

 Fotografa franceză Bettina Rheims a reuşit să surprindă naturaleţea şi senzualitatea actriţei italiene într-o şedinţă foto care îţi taie răsuflarea.

Cu zâmbetul pe buze, Monica Bellucci rămâne în lenjerie fină pe coperta revistei, fiind aceeaşi femme fatale dintotdeauna şi una dintre celebrităţile care reuşesc să se menţină în top, în pofida vârstei.

 Iar rolul pe care îl face în noua producţie James Bond nu i-a fost încredinţat întâmplător. Monica joacă alături de Daniel Craig şi de mai tinerele colege Lea Seydoux şi Naomi Harris şi declară: „Este un compliment frumos atât pentru mine cât şi pentru toate femeile. Faptul ca Sam Mendes (n.r. regizorul) s-a gândit să încredinţeze un astfel de rol unei femei de 50 de ani reprezintă o nouă percepţie asupra femeilor”.

libertatea.ro


Distribuie
..