Miss Bikini 2015: Îmi păstrez virginitatea pentru cel cu care voi păşi la altar

Distribuie

Deşi e frumoasă şi inteligentă, tânăra, în vârstă de 20 de ani, nu are un iubit. Mai mult, ea declară că e fecioară. Chiar dacă în societatea contemporană, virginitatea nu mai e la modă, ea spune că o păstrează doar pentru cel, care-i va deveni soţ

„Îmi păstrez virginitatea pentru cel cu care voi păşi la altar”, este declaraţia moldovencei cu cel mai sexy posterior din ţară, Anastasia Fotachi, în vârstă de 20 de ani. Tânără este câştigătoarea concursului Miss Bikini. Acum, ea se pregăteşte pentru Concursul Miss International, care va avea loc în Japonia şi petrece ore-n şir la sală şi la bazin pentru a arată perfect.

Pe Anastasia o poţi găsi cel puţin de trei ori pe săptămână la bazin.

Astfel, tânără îşi tonifiază silueta graţioasă pe care o menţine şi cu ajutorul alimentaţiei sănătoase.

„Mă strădui să mănânc doar alimente sănătoase: mai multe fructe, legume şi desigur proteine, pentru că fără ele nicicum”, a comunicat Miss Bikini 2015, Anastasia Fotachi.

Pe lângă corpul de invidiat, tânără vrea să-i cucerească pe cei din Japonia şi cu capacităţile sale intelectuale. Ea învaţă limba engleză şi face şi ore de dicţie. Restul timpului îl dedică modellingului, dar şi studiilor. Tânără este studentă la facultatea de psihologie și științe ale educației. Între timp, ea a devenit şi pasionată de televiziune. Astfel că acum, Anastasia intenţionează să se transfere la facultatea de jurnalism.

Ca să-şi atingă scopurile, Anastasia susţine că citeşte mult.

„Aş vrea să-mi dezvolt intelectualitatea şi de ce să nu aflu mai multe lucruri despre tot. Asta mă vă ajuta mult”, a adăugat Miss Bikini 2015, Anastasia Fotachi.

Anastasia Fotachi va reprezenta Republica Moldova la concursul Miss International 2015, ce va avea loc la începutul lunii noiembrie în Japonia. Tânără va pleca însă mai devreme, adică în aproape trei săptămâni.


Distribuie