Miley Cyrus este aproape de ANOREXIE. Cât de slabă este cântăreaţa (GALERIE FOTO)

Distribuie

Miley Cyrus, care recent şi-a schimbat radical look-ul uimeşte pe zi ce trece cu apariţiile sale atât în stradă, cât şi la evenimente publice. Cântăreaţa a început o nouă etapă în cariera sa, lansând single-ul „We Can’t Stop”, iar asta se pare că o epuizează enorm. Vedeta în vârstă de 20 de ani pare a fi atât de slabă, încât face impresia că ar fi aproape de anorexie.

Fanii de pe Twitter sunt şocaţi şi îngrijoraţi de pozele postate de Miley, în care  aceasta apare de-a dreptul scheletică.
Aflată în luni la Miami, pentru un  festival de muzică,  tânăra divă a hotărât să-şi bucure fanii şi să facă un şir de fotografii în timp ce se afla la hotel. Reacţiile celor care o urmăresc nu au fost, însă în favoarea vedetei. Îmbrăcată într-o salopetă neagră, foarte scurtă, cu accesorii aurii, cântăreaţa nu arăta deloc sexy, ci îngrijorător de slabă. 
Nu doar fanii sunt preocupaţi de sănătatea artistei. Familia şi prientenii, de asemenea, bat alarma şi consideră că Miley se suprasolicită. Moltivul pentru care tânăra a slăbit atât de mult este faptul că aceasta respectă cu stricteţe regimul de Pilates şi se alimentează conform dietei fără gluten.


Distribuie
..