Miley Cyrus a întrecut orice LIMITĂ! Cu sânii GOI pe coperta celui mai nou single | FOTO

Distribuie

Miley Cyrus a reuşit ca, în foarte scurt timp, să se transforme dintr-o vedetă model pentru adolescenţi într-o vampă plină de sexualitate şi lipsită de inhibiţii.

Miley Cyrus, care a fost anul trecut în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa, a lansat, la finalul lui 2013, cel mai nou single al ei: „Adore you”, iar, de curând, a apărut pe piaţă şi albumul, scrie libertatea.ro.

Pe coperta acestui album, Miley se dezbracă de inhibiţii, dar şi de haine. Artista poartă o pereche de bikini albi, semitransparenţi şi… nimic altceva, în timp ce călăreşte un cal de plastic.

Mai mult, tânăra cântăreaţă, care şi-a obişnuit fanii cu tunsoarea băieţească şi părul blond, poartă acum o perucă neagră, care o maturizează şi mai mult.

Miley Cyrus a stârnit reacţii diverse în rândul spectatorilor, dar şi al reprezentanţilor industriei muzicale, în luna august, la gala MTV Video Music Awards (VMA) de la New York, când, în timpul duetului cu Robin Thicke, tânăra artistă a apărut în bikini pe scenă şi a interpretat piesa „Blurred Lines” într-un mod provocator, ondulându-şi coapsele, cu limba scoasă mult afară şi jucându-se într-o manieră sugestivă cu o mănuşă uriaşă din spumă cu un deget ridicat în sus.


Distribuie
..