Mila Kunis şi Ashton Kutcher vor avea GEMENI? Actriţa este însărcinată în 4 luni

Distribuie

Mila Kunis este însărcinată în patru luni. Mai mult, se pare că frumoasa actriţă şi logodnicul ei, Ashton Kutcher, vor avea gemeni. Vezi mai jos detalii.

Actorul Ashton Kutcher, care a divorţat de Demi Moore în 2013, s-a logodit cu Mila Kunis în februarie, după o relaţie de doi ani, actriţa fiind zărită cu un inel cu diamante, în timp ce se afla la cumpărături, scrie libertatea.ro.

Pe numele ei real Milena Kunis, actriţa s-a născut în Ucraina şi a debutat în televiziune cu un rol în serialul „That ’70 Show“ (1998-2006), Pe platourile căruia l-a cunoscut pe Ashton Kutcher.

Actriţa a primit premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor“ la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010, pentru rolul din filmul „Black Swan“. Ea a jucat  în mai multe lungmetraje cu succes de casă, precum  „Forgetting Sarah Marshall“, „Max Payne“ şi „The Book of Eli“, „Ted“, „Oz: The Great and Powerful“ şi „Friends With Benefits“. 

Ashton Kutcher este cel mai bine plătit actor din Televiuziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“, pentru care câştigă 750.000 de dolari pe episod. De asemenea, actorul a apărut şi pe marele ecrane în filmele „What Happens in Vegas“, „Valentine’s Day“, „No Strings Attached“ sau „Jobs”.


Distribuie
..