Michael Schumacher, DEZVĂLUIREA care a stârnit controverse

Distribuie

După mai bine de un an şi jumătate de la accidentul de schi pe care l-a avut în iarnă în staţiunea franceză Meribel, Michael Schumacher îşi continuă recuperarea. Și pilotul își revine încet și sigur, dându-le speranțe apropiaților.

Tratat timp de cinci luni în spitalul din Grenoble (Franța), fostul pilot, ieșit din comă, s-a întors în Elveția pe 16 iunie pentru a primi îngrijiri în spitalul universitar din Lausanne, renumit pentru experții săi în neurologie, potrivit realitatea.ro.

Recent, boss-ul Ferrari Maurizio Arrivabene a făcut un comentariu ce a stârnit multe controverse în rândul fanilor Formulei 1. Acesta a afirmat că Schumacher este un tip diferit faţă de Sebastian Vettel: „Michael e introvertit, el era deschis numai în compania apropiaţilor. Seb este mai senin, băieţii din echipă îl privesc ca pe unul dintre ei”.

După ce fanii lui Schumi l-au criticat în spaţiul virtual pe Maurizio Arrivabene pentru cele spuse, şeful Formulei 1 s-a apărat la televiziunea germană RTL: „S-a născut o polemică din nimic. Cu tot respectul, eu întotdeauna am spus că Schumi şi Sebastian Vettel sunt oameni excepţionali, dar diferiţi. Mă rog în fiecare zi pentru Michael, el este mereu în inima mea. Schumi şi Seb sunt minunaţi, dar nu se aseamănă: Michael este introvertit, iar Seb, extrovertit. Afirmaţiile mele nu pot fi considerate ofensatoare la adresa lui Kichael Schumacher”.

Michael Schumacher a suferit un accident în decembrie 2013, când se afla într-o vacanţă la ski. Schumacher s-a aflat în comă o jumătate de an.


libertatea.ro


Distribuie
..