Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, din nou împreună! Actorii s-au împăcat

Distribuie

Răsturnare de situaţie! Unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood a decis să acorde o nouă şansă mariajului lor. Vestea împăcării celor două staruri a fost confirmată de un prieten apropiat, citat de tabloidul britanic „The Sun”.

Din câte se pare, Michael Douglas s-a mutat deja înapoi în reşedinţa în care soţia sa, Catherine Zeta-Jones, locuieşte alături de cei doi copii ai cuplului, Dylan şi Carys.
„Michael a rugat-o pe Catherine să ofere căsniciei lor o nouă şansă, iar ea a fost de acord. Împăcarea nu a fost făcută doar de dragul copiilor. Atunci când se simt bine, se înţeleg uimitor de bine şi acum au decis să îşi rezolve problemele acasă”, a susţine sursa citată. De altfel, zvonul este cu atât mai credibil cu cât actriţa galeză a fost văzută purtând din nou verigheta primită de la Michael Douglas, sâmbătă seară, la o gală organizată la New York.

Împăcarea celor doi actori era destul de previzibilă, surse apropiate ale cuplului susţinând, în nenumărate rânduri, că Michael Douglas face tot posibilul pentru a fi primit iar în braţele soţiei sale. Ba, mai mult, actorul a infirmat zvonurile despre un eventual divorţ, explicând că problemele din viaţa de familie reprezintă doar „o situaţie temporară”.

„Ce am învăţat pe măsură ce am înaintat în vârstă e că nu poţi lua dragostea de-a gata. Trebuie să iei tot ce e bun şi să uiţi de lucrurile rele”, a spus Michael Douglas

 

sursa:ziarulring.ro


Distribuie
..