Mesajul surprinzător al lui Cătălin Măruță. Ce a dezvăluit la nașterea fetiței lui Pepe

Distribuie

Cătălin Măruță și soția lui Andra au fost alături de finii lor, Raluca și Pepe, la nașterea fetiței lor Rosa Alexandra, iar emoțiile au fost foarte puternice pentru toți patru.

Cu ocazia nașterii micuței Rosa ALexandra, Cătălin Măruță a dezvăluit credința sa într-o vorbă din popor și anume aceea potrivit căreia bărbații adevărați sunt cei care devin tați de fete. Se pare că soțul Andrei își dorește dintotdeauna o fetiță iar dorința lui se va împlini în curând.

”V-aș fi spus acum ce se spune în popor, că bărbații adevărați devin tăți de fețe… Dar cum eu am un băiat (deocamdată), am să sar peste asta. :))) Finul meu Pepe, a devenit tatăl mândru al unei fetițe frumoase (cum altfel?), Rosa Alexandra.

A primit un prenume de la nașă Andra și unul de la ziua Floriilor. Pepe, înarmează-te de pe-acum, fețele frumoase trebuie păzite bine! :)) Dincolo de orice glumă, sunt fericit pentru fericirea lor, sper că, în calitate de nași, să le purtăm noroc și de-acum înainte și să ne vedem copiii mari, sănătoși și înveliți într-o aură de noroc divin”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook, unde a postat o imagine în care apare alături de Andra și Pepe, în maternitate.

libertatea.ro


Distribuie
..