Mesajul SFÂȘIETOR al lui Jim Carrey, după ce și-a înmormântat fosta iubită

Distribuie

Jim Carrey trece prin clipe groaznice după ce fosta lui iubită, o irlandeză de 28 de ani, Cathriona White, şi-a pus capăt zilelor la puţin timp după ce actorul s-a despărţit de ea. Acesta a participat, sâmbătă, la funeralii, unde a purtat pee umăr sicriul în care se afla fosta lui iubită, după care a scris un mesaj emoționant pe internet.

Distrus de durere, Jim Carrey i-a adus un tribut fostei sale iubite, publicând o fotografie cu ei doi și un mesaj care spune multe despre suferința pe care o simte, dar și despre sentimentele care i-au legat. ”Dragostea nu poate fi pierdută”, a scris actorul.

Cathriona White a fost înmormântată sâmbătă, în Irlanda. La ceremonia funerară a luat parte şi Carrey, care, alături de alţi cinci bărbaţi, a purtat pe umăr sicriul în care se afla fosta lui iubită.

Potrivit presei de peste Ocean, Cathriona s-a sinucis cu o supradoză de medicamente, fiind dezamăgită în dragoste, după cum a dat de înţeles în biletul de adio pe care l-a lăsat. Cathriona White şi Jim Carrey aveau încă din 2012 o relaţie ce a fost marcată de câteva despărţiri şi împăcări.

libertatea.ro


Distribuie
..