Mesajul Oanei Zăvoranu, imediat după ce Pepe a anunţat că va fi iar TĂTIC

Distribuie

Oana Zăvoranu a postat pe Facebook un mesaj cu tâlc, fără însă a preciza la cine se referă. Amicii virtuali ai brunetei au sugerat însă să aceste cuvinte aşternute de Oana au o adresă concretă: Pepe, care va deveni tătic pentru a doua oară.

Bucurie mare în familia lui Pepe. La o lună după nunta lor, Raluca i-a dat soţului său vestea cea mare: vor deveni din nou părinţi. Dat fiind faptul că Raluca este însărcinată în aproximativ patru săptămâni, este foarte posibil ca bebeluşul să fi fost conceput chiar a doua zi după nunta lor, care a avut loc de ziua artistului, la care au chefuit peste trei sute de invitaţi.

Oana Zăvoranu, fosta soţie a lui Pepe, a publicat un mesaj pe Facebook imediat după ce vestea a fost făcută publică.  „Love my life, love what i do, love what i am… and think i love uuuuuu… all” (n.r. – Iubirea vieţii mele, iubesc ceea ce fac, iubesc ceea ce sunt… cred că vă iubesc pe toţi), a scris Oana Zăvoranu pe Facebook. Amicii Oanei au interpretat mesajul ca fiind unul cu tâlc, la adresa fostului ei soţ, pe care ea încă l-ar iubi.

Pepe şi Oana s-au căsătorit în secret, în noiembrie 2006, iubirea lor fiind una plină de patimă şi durând aproape cinci ani. Unul dintre motivele despărţirii a fost dorinţa artistului de a avea un copil, dorinţă care nu a fost împărtăşită deloc de Oana. La cinci ani de la căsătorie, cei doi au divorţat la notar, după ce, în prealabil, s-au cam împroscat cu noroi la TV.

libertatea.ro.


Distribuie
..