Mesajul GROAZNIC al Oanei Zăvoranu, chiar în ziua nunţii lui Pepe

Distribuie

Oana Zăvoranu a postat pe Facebook un mesaj cu tâlc, fără însă a preciza la cine se referă. Amicii virtuali ai brunetei au sugerat însă să aceste cuvinte aşternute de Oana au o adresă concretă: Raluca şi Pepe, care duminică s-au căsătorit religios.

„Mi-e mila de cine crede inca in „basme nemuritoare”, cand in spate e doar minciuna, fatarnicie, mizerie si falsa fericire sau bogatie…

Cat despre mine, surprizele ce vor urma o sa faca sa le ‘intepeneasca de tot ranjetul pe fata’, deoarece faptele concrete, sincere, adevarate, lipsite de falsitate si bucurie dictata, vor vorbi despre cum sunt eu, ce fac eu cu adevarat, cum traiesc eu si arat doar o mica parte a traiului meu… Si asta pt toate frustratele si onanistii care nu pot dormi de grija mea…

SUNT IUBITA, RASFATATA, ALINTATA SI ADORATA DE CINE VREAU EU… Nu ‘pozez’, nu rad fals la camere, nu afisez o opulenta ‘de imprumut’:))))… Adica ceea ce am, AM, si ceea ce fac PLATESC CA IMI PERMIT… las prostimea sa creada ce vreau eu, iar ce vreau eu ma priveste DOAR PE MINE SI INCA CINEVA… asa imi place mie, sa am ultimul cuvant, sic!!!!!! Sa aveti o Duminica frumoasa si sa va faca cu adevarat placere de cel/ cea cu care va bagati in pat!!!
I love uuuuu”, a scris Oana pe Facebook.

Pepe şi Oana s-au căsătorit în secret, în noiembrie 2006, iubirea lor fiind una plină de patimă şi durând aproape cinci ani. Unul dintre motivele despărţirii a fost dorinţa artistului de a avea un copil, dorinţă care nu a fost împărtăşită deloc de Oana. La cinci ani de la căsătorie, cei doi au divorţat la notar, după ce, în prealabil, s-au cam împroscat cu noroi la TV.

libertatea.ro.


Distribuie
..