Mel Gibson, anchetat pentru agresarea unei ziariste care l-a fotografiat compania unei tinere

Distribuie

Actorul Mel Gibson este anchetat de poliţia australiană după ce o jurnalistă s-a plâns că a fost agresată verbal şi fizic, duminică, după l-a fotografiat pe star în compania unei tinere.

Viitoarea mireasă, pe nume Rosalind „Rosey” Ross, este o scenaristă și campionă mondială la gimnastică ecvestră și e mai tânără cu 35 de ani decât celebrul actor. Cei șapte copii ai actorului, cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani, sunt încântați de noua lor mamă vitregă, însă își roagă tatăl să nu facă imprudența de a se căsători fără să facă un contract prenupțial pentru a-și proteja averea de 425.000.000 de dolari. „Copiii lui Mel sunt încântați de faptul că Rosey este noua iubire a tatălui lor, însă îl sfătuiesc să semneze un act prenupțial. Ei sunt îngrijorați că tatăl lor extrem de impulsiv e atât de îndrăgostit încât e în stare de orice să-și ducă noua iubită la altar. Ei vor să se asigure că Mel își va proteja averea”, a declarat un prieten apropiat al actorului. Gibson s-a despărțit de fosta lui soție Robyn Moore în 2006 și au divorțat în 2011 după o căsnicie de 30 de ani, fiind unul dintre cele mai scumpe divorțuri de la Hollywood. Actorul a început apoi o relație cu rusoiaca Oksana Grigorieva, care i-a adus pe lume o fetiță.

Rosalind Ross este o tânără de doar 24 de ani, o scenarista angajată recent la firma de producție pe care o deține Gibson. Campioană mondială la acrobaţii pe cal, aceasta l-a cucerit pe actor într-o vacanţă din Costa Rica. Cei doi sunt împreuna de câteva luni și Mel e îndrăgostit ca la 20 de ani de frumoasa tinerică, după cum spun apropiații.

 


libertatea.ro


Distribuie