Megan Fox ar putea să-i plătească pensie alimentară soţului său, după divorţ. Care este motivul

Distribuie

Actriţa Megan Fox ar putea să-i plătească pensie alimentară soţului său, Brian Austin Green, după ce a cerut divorţul în urmă cu câteva zile.

Cunoscut datorită rolului jucat în serialul ”Beverly Hills”, actorul Brian Austin Green (42 de ani) nu a mai lucrat după ce a fost implicat într-un accident rutier în luna decembrie 2014.

În schimb  Megan Fox (29 de ani) este foarte solicitată la Hollywood. Mai multe surse apropiate cuplului, citate de TMZ, susţin că actriţa ar fi cerut divorţul datorită ambiţiilor sale profesionale.

Brian şi Megan au fost implicaţi în luna decembrie într-un accident rutier. Maşina în care se aflau a fost lovită frontal de un autoturism condus de un şofer beat. Cei doi actori nu au fost răniţi, însă Brian susţine că suferă de ”ameţeli” din cauza accidentului şi este nevoit să stea acasă.

Săptămâna trecută, Megan Fox a depus la tribunal actele pentru divorţul de soţul ei, actorul Brian Austin Green, după o căsnicie care a durat cinci ani.

Cei doi formau un cuplu de 11 ani şi au împreună doi copii. S-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare de la „Hope & Faith” şi s-au căsătorit în 2010. În ultima perioadă, aceştia aveau certuri puternice din cauza carierei actriţe, care e obsedată să obţină cât mai multe roluri. Ei au împreună doi fii – Noah, în vârstă de doi ani, şi Bodhi, în vârstă de 18 luni.


Distribuie
..