MEGA LANSARE de la Aliona Moon! Videoclip şi piesă nouă, chiar DE ZIUA EI! VIDEO

Distribuie

Pentru că nu este egoistă, interpreta Aliona Moon a hotărât să lanseze un nou produs muzical, chiar de ziua ei, adică acum câteva minute.

După ce a participat la câteva proiecte de peste hotarele ţării, Aliona a revenit cu noi forţe şi cu o imaginaţie bogată. Pentru că adoră să-şi uimească publicul, interpreta a hotărât să lanseze chiar de ziua ei, o nouă piesă şi un videoclipul. „Loc pentru dragoste” aşa se intitulează noul produs muzical al Alionei Moon. Piesa este scrisă de Smiley şi la moment, Aliona se poate lăuda cu această colaborare, care promite să fie una extrem de interesantă şi cu multe surprize.

Videoclipul a fost filmat în Moldova şi în România, regizat de „SpoialaBrothers”, cei care s-au făcut cunoscuţi prin colaborările cu Ionel Istrati şi alte vedete cu care au făcut clipuri de succes. „Filmările au durat patru zile şi au fost extrem de distractive” – a precizat Aliona pentru ZUMI.MD 

Şi pentru că este ziua ta, ZUMI.MD îţi zice la mulţi ani! Aşteptăm cât mai multe piese şi videoclipuri noi, pentru că ne place!


Distribuie
..