Măruță și-a luat rămas bun de la fosta lui colegă: “ Odihnește-te în pace, Teo!”

Distribuie

Prezentatorul TV este răvășit de pierderea fostei sale colege Teodora Maftei. După 10 zile de luptă, organismul jurnalistei rănite în infernul din Colectiv a cedat astăzi.

Teodora Maftei se afla la concert în calitate de fotograf oficial al trupei Goodbye to Gravity. Jurnalista Pro Tv a fost primul pacient rănit în urma incendiului din clubul Colectiv care a primit îngrijiri medicale în străinătate. Ea a fost transferată în Israel, dar, din păcate, astăzi a decedat. “Nu știu cum alege viața, nu știu cum alege moartea, criteriile sunt uneori șocant de nedrepte. Asta te obligă să crezi că mai există și alte vieți după aceasta pe care o parcurgem. Odihnește-te în pace, Teo, știu că Dumnezeu e bun și va gasi pentru tine un colț de rai. Ne vei trimite, în vise, cele mai frumoase fotografii din paradis…”, a scris Cătălin Măruță pe o rețea de socializare.

Jurnalista avea o poveste de viață impresionată întrucât a mai fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier.

Pasionată de fotografie, Teodora Maftei se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale. Evenimentul a avut loc, deși Teodora s-a luptat timp de 10 zile pentru a se reface după tragedia din Colectiv.

libertatea.ro


Distribuie