MĂRTURISIRE neaşteptată de la fiica Verei Brejneva, după ce s-a căsătorit cu Meladze

Distribuie

Recent, Sonia Kiperman în vârstă de 14 de ani, şi-a sărbătorit debutul în revista «Tatler». Aceasta a fost prima ei publicație oficială. Fata a vrut ca celebra sa mamă să-i fie alături în această zi, dar Brejneva a avut alte planuri.

Sonia a venit la eveniment cu bunica ei, Tamara Vitalievna. În timp ce fiica sa avea mare nevoie de ea, Brejneva se afla în Italia, unde s-a căsătorit cu Konstantin Meladze.

Pe una dintre reţelele de socializare, Sonia a mărturisit că este foarte supărată pe mamă, deoarece i-a promis un an în urmă că îi va fi alături la debutul său în revista «Tatler».

Fetiţa a mai spus că este deprinsă că mama este deseori plecată la diverse concerte, prezentări şi că aceasta lipseşte de la multe evenimente de familie. Chiar dacă supărarea a fost mare, Sonia n-a ezitat să spună cât de mult o iubeşte pe mămica sa şi că ea este cea mai bună din întreg universul. Nu în ultimul rând tânăra domniţă şi-a cerut iertare de la bunica şi mama pentru lacrimile pe care le-a vărsat din cauza dispoziţiei rele, provocate de lipsa celei din urmă.


Distribuie
..