Mărturisire emoţionantă de la Natalia GORDIENKO! A povestit ce-a simţit când A MURIT mama ei

Distribuie

Natalia Gordienko şi-a pierdut mama mai mult timp în urmă, iar asta a lăsat o pecetă puternică în conştiinţa interpretei. Nu obişnuieşte să povestească despre emoţiile lăuntrice, dar de data asta a dorit să se împartă cu cei pentru care reprezintă un exemplu.

Chiar dacă o vezi mereu zâmbind, veselă şi pozitivă, în adâncul sufletului ei, are mult prea multe gânduri. De data asta a hotărât să se împartă cu fanii şi cu prietenii despre ceea ce gândeşte:

„Când eram mică, înainte de a merge la culcare, adormind, întotdeauna îl rugam pe Bunul Dumnezeu să-mi salveze familia, prietenii și oamenii dragi pentru mine … Când mama mea a murit, în credința mea au apărut multe îndoieli… dar am început să văd, să observ tăria și rezistența bunicii mele, ea şi-a pierdut fiica… Acum face tot posibilul şi trăiește pentru mine, acum credința mea revine înapoi … și este tot mai puternică în fiecare zi … Eu cred în binele oamenilor, a lui Dumnezeu, în faptul că va fi mai bine, că oricât de greu ar fi în acest moment, trebuie să mergem cu capul sus pentru a merge mai departe. Aveţi grijă de cei dragi, de rude şi de prieteni!” – a mărturisit Natalia Gordienko pe pagina sa de facebook şi ne-a îndrumat să fim mai înţelegători, mai grijulii.


Distribuie
..