Mariah Carey vrea cât mai curând să DIVORŢEZE

Distribuie

Mariah Carey (44 de ani) ar putea divorţa de Nick Cannon (34 de ani) cât mai repede, chiar weekendul acesta, a anunţat o sursă apropiată cuplului.

Cântăreaţa, care s-a măritat cu gazda emisiunii „America’s Got Talent” în 2008, după numai şase săptămâni de relaţie, pare foarte grăbită să pună capăt mariajului care practic se sfârşise de câteva luni, scrie libertatea.ro.

În luna august, Nick a anunţat că el şi Mariah locuiesc deja separat, dar că, deocamdată, întreaga lor atenţie se concentrează asupra gemenilor lor în vârstă de trei ani, Moroccan şi Monroe.

În ceea ce priveşte motivul divorţului celor doi, zvonurile mizează pe problema infidelităţii de cuplu. Dacă Nick a negat aceasta de fiecare dată, Mariah a fost mai explicită şi a lăsat să se înţeleagă, în timpul unui recital susţinut în Japonia, că este o soţie rănită.

Astfel, în timp ce cânta piesa lui Billie Holiday, „Don’t Explain”, frumoasa brunetă a schimbat versurile, trecând către o notă mai furioasă: „I know you cheated, motherf****r! /”Ştiu că m-ai înşelat, nenorocitule”, este versul pe care l-a introdus Mariah şi care a făcut oarecum lumină cu privire la motivul despărţirii ei de Nick.


Distribuie
..