Mariah Carey, mai grasă decât oricând! Uite cum arată acum vedeta FOTO în articol

Distribuie

Invitată la un show televizat în Canada, cântăreaţa Mariah Carey a şocat cu apariţia ei… “rotundă”. Solista de 44 de ani, care, e adevărat, nu a fost niciodată o slăbănoagă, e mai grasă decât oricând. Şi nu, nu este însărcinată, doar că apetitul ei pentru haleală este de nestăvilit.

Mariah a avut în ultimii ani oscilaţii în greutate, însă niciodată nu a fost atât de grasă, apropiaţii ei susţinând că a pus pe ea în jur de 30 de kilograme!

Deşi a fost tentat să o întrebe pe cântăreaţă de ce a luat proporţii, prezentatorul a fost avertizat înainte de emisiune să nu facă acest lucru, că s-ar putea să rămână fără invitată, într-o clipită. Imediat ce imaginile au apărut pe internet, fanii divei din toată lumea au început să comenteze.

Reprezentanţii vedetei au luat şi ei atitudine şi au infirmat zvonurile că ar fi vorba de o nouă sarcină (Mariah e mama unui băiat şi a unei fetiţe, gemeni, în vârstă de 3 ani) şi nici de vreo dereglare hormonală.

Astfel, având în vedere conul de umbră în care cântăreţa se află de circa doi ani, cea mai probabilă cauză este excesul de mâncare, pe fondul frustrării acumulate din lipsă de activitate

Libertatea.ro


Distribuie
..