Mariah Carey şi Nick Cannon s-au înşelat reciproc şi sunt pe cale să divorţeze. Vezi ce avere au de împărţit

Distribuie

Mariah Carey (43 de ani) e pe cale să divorţeze de soţul său, Nick Cannon (33 de ani). Potrivit presei americane cei doi s-au înşelat reciproc pe rupte în ultimele luni şi s-au ameninţat unul pe altul cu divorţul.

Nick şi Mariah s-au căsătorit în urmă cu cinci ani şi au împreună o fetiţă şi un băieţel gemeni, în vârstă de doi ani şi jumătate. Totul părea perfect până când, în urmă cu câteva luni, Nick ar fi surprins-o pe Mariah, conform presei americane, în tandreţuri cu un alt bărbat, scrie libertatea.ro.

Drept răzbunare, şi el a început să se distreze cu alte femei, lipsind cu zilele de acasă. Cei doi au continuat să-şi facă de cap până când, zilele trecute, au stabilit că vor divorţa.

Deşi averea lui Nick e cu mult mai mică decât cea a lui Mariah – el are 15 milioane de dolari, iar ea, 500 de milioane -, fiecare vrea să-i ia totul celuilalt, drept răzbunare.

Copiii lor vor pica astfel în mijlocul unui război de 515 milioane de dolari, iar gurile rele spun că Nick ar vrea s-o decadă pe divă din drepturile de părinte pe motiv că nu-i pasă de gemeni şi că e mai preocupată de carieră, lăsându-i pe micuţi în grija unor necunoscuţi.


Distribuie
..