Mai multe cupluri renumite de la Hollywood îşi fac nunta în această vară. Vezi care

Distribuie

Au o carieră de succes, se numără printre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood şi sunt fericite alături de jumătăţile lor. Unii dintre ei şi-au intemeiat chiar şi o familie, fără a se căsători însă. Fanii cuplurilor de vedete se pot bucura. Vara vine cu cele mai frumoase nunţi. Vezi cine va îmbrăca rochia de mireasă şi costumul de mire în cel mai scurt timp.

1. Angelina Jolie şi Brad Pitt

Aceştia s-au cunoscut în 2005 pe platourile de filmare a filmului „Mr & Mrs Smith” în care ambii au fost eroii principali. În acel timp, Brad era căsătorit încă cu Jennifer Aniston, dar s-au despărţit curând. La scurt timp, Angelina a rămas însărcinată. Cuplul are acum 6 copii, 3 dintre ei fiind adoptaţi. În luna mai a acestui an, Angelina a suferit o dublă mastectomie la sâni. În urma acestui incident, Brad Pitt a afirmat public că o iubeşte mult şi că se vor căsători foarte curând, în această vară.

Foto: blogvedete.com

2. Justin Theroux şi Jennifer Aniston

După un divorţ dificil şi gălăgios de Bard Pitt, actriţa s-a cunoscut pe platourile de filmare cu viitorul soţ Justin Theroux. Cuplul şi-a făcut publică relaţia în mai 2011. Presa galbenă a criticat-o dur pe Aniston,afirmând că  aceasta l-ar fi cucerit pe Justin ştiind că este căsătorit de 15 ani. În pofida criticilor, cuplul s-a mutat împreună iar în august 2012, aceştia s-au logodit. În vara acestui an Theroux şi Aniston urmează să se căsătorească.

Foto:sfexaminer.com

3. Aston Kutcher şi Mila Kunis

Ambii se cunosc de când erau încă adolescenţi, dar viaţa i-a dus pe alte căi, ca până la urmă să-i aducă tot împreună. După despărţirea de Demi Moore, Aston a fost fotografiat de paparazzi sărutându-se cu Mila într-o vacanţă în Bali.

Relaţia celor doi a evoluat foarte repede, Kutcher făcându-i deja cererea în căsătorie. Nunta actorilor este planificată pentru această vară.

Foto: lifeandstylemag.com

4. Guy Ritchie şi Jaqui Ainsley

Se pare ce după 8 ani de căsnicie cu Madona, Ritchie a vrut să se îndepărteze de bârfe şi să-şi trăiască în cel mai simplu mod viaţa. S-a întâlnit cu Jaqui la un eveniment monden şi s-au îndrăgostit la prima vedere. În 2012 cei doi au devenit părinţi, iar în vara acestui an se vor căsători.

Foto: cbsnews.com

5. Anna Kournikova şi Enrique Iglesias

S-au cunoscut în 2002, iar de atunci au trecut prin diverse momente dificile în care erau gata de despărţire, din cauza turneelor în care Enrique a călcat strâmb de câteva ori. De curând, cuplul a anunţat că  îşi va construi o casă în Miami iar în vara acestui an vor juca şi nunta mult aşteptată.

Foto: blognews.am

6. Elizabeth Hurley şi Shane Var

Actriţa din Gossip Girl s-a îndrăgostit de viitorul soţ, în momentul când era deja căsătorită de ceva timp cu altcineva. A divorţat, iar în scurt timp a fost cerută în căsătorie. În vara acestui an, cei doi îşi vor oficializa căsătoria.

Foto: theaustralian.com.au

7. Jessica Simpson şi Eric Johnson

Cuplul s-a logodit din 2010, iar nunta trebuia să aibă loc în 2011, dar planurile de căsătorie au tot fost amânate. Motivul principal a fost sarcina interpretei. Tinerii au hotărât să aştepte cu nunta, până va veni pe lume copilul. Nu s-a întâmplat totuşi aşa cum au afirmat. După naşterea primului bebeluş, cuplul mai aşteaptă încă unul. Aceştia promit că în vara acestui an se vor căsători neapărat.

Foto: hollywoodlife.com

 


Distribuie