Madonna: un nou SCANDAL, alte scuze

Distribuie

Madonna nu se mai oprește din scandaluri și scuze.

Madonna a dat-o din nou în bară. Poate pentru că are un album de lansat în februarie, poate pentru că știe din proprie experineță cât de bine ajută un scandal vânzările muzicale, dar regina pop-ului numai de scandaluri, scandalizări și scuze se ține de ceva vreme.

După toată saga plină de penibil a pieselor scăpate pe internet (i-am înțeles frustrarea, dar nu și modul în care s-a considerat victimă a terorismului) și după ce-a oferit „cadou contra cost” piesele deja disponibile pe internet, Madonna s-a scuzat public, pe facebook, pentru o altă problemă legată de „Rebel Heart”, noul ei album.

Scurt pe doi, Madonna a folosit imagini istorice ale unor personalități culturale și politice pentru a-și promova noul album. Martin Luther King, Nelson Mandela și Bob Marley au fost ornați cu bandă neagră de latex pentru a sugera o înrudire a demersului muzical al Madonnei cu idealurile pe care aceștia le reprezintă. Evident, multă lume nu a fost de acord, iar Madonna a trebuit să-și ceară scuze pe pagina sa de facebook.

Declarația Madonnei a fost foarte clară și aparent sinceră. „Fotografiile au fost modificate opentru a-mi manifesta admirația pentru acești mari oameni care au luptat pentru libertate. Când postez imaginile, mă gândesc că acești oamnei, de la Iisus la Nelson Mandela și Bob Marley, au avut toți inimi rebele și că astfel eu îi comemorez și respect.  Să îi sărbătorim deci! Lumea are nevoie de mai mulți oameni ca ei! Eu le calc pe urme. Ei sunt luminile mele călăuzitoare!”

1music.ro


Distribuie