Madonna, imagini HORROR! Iată cum a ajuns să arate vedeta! FOTO în articol

Distribuie

Celebra cântăreaţă Madonna face eforturi foarte pentru a se menţine în formă şi pentru a-şi păstra tinereţea cât mai mult timp. Cu toate acestea, semnele trecerii timpului se observă.

Diva muzicii pop, Madonna, este recunoscută pentru faptul că are foarte mare grijă de imaginea ei. Renumita cântăreaţă este adepta unui regim de viaţă foarte sănătos şi face foarte mult sport, pentru a se menţine în formă.

În vârstă de 55 de ani, celebra artistă are o energie debordantă şi un trup foarte bine lucrat la sală. Însă, în ciuda eforturilor sale de-aşi păstra tinereţe, trecerea timpului şi-a lăsat amprenta şi asupra ei.

Madonna a fost la cursuri de pilates în West Hollywood. S-a camuflat astfel încât să treacă neobservată, ascunzându-şi capul sub gluga unui hanorac. A avut grijă să-şi pună şi o şapcă pe cap şi ochelari mari de soare, ca nu cumva să fie recunoscută.

Dacă silueta sa este una de invidiat, mâinile divei îi trădează vârsta. Acestea sunt pline de vene extrem de pronunţate, iar pielea este îmbătrânită, nemaivând fermitatea din urmă cu ani.

libertatea.ro.


Distribuie
..