Lumea sportivă din Marea Britanie este în şoc. Înotătorul Tom Daley a recunoscut că este homosexual | VIDEO

Distribuie

Înotătorul Tom Daley, în vârstă de 19 ani care a castigat medalia de bronz pentru Marea Britanie la Jocurile Olimpice a făcut nişte dezvăluiri şăcante într-un clip video postat pe Youtube. Tânărul a declarat că este homosexual şi, la moment, are o relaţie amoroasă cu un bărbat, deşi încă îi plac şi femeile.

În primăvara acestui an viaţa mea s-a schimbat radical, după ce am întâlnit pe cineva. Acea persoană mă face foarte fericit, mă face să mă simt în siguranţă şi totul este minunat. Este vorba despre un bărbat„, a spus Daley în clipul de pe YouTube.

Tom Daley a primit recent titlul de cel mai sexy bărbat din lume de către o revistă. Acesta a precizat că deşi se gândea că ar putea ajunge într-o astfel de situaţie, totuşi a fost puţin surprins. „Toată lumea mea s-a schimbat acolo şi atunci. Bineînţeles, încă îmi plac fetele, dar acum am o relaţie cu un bărbat şi sunt foarte fericit”, a adăugat sportivul. Daley a mai spus că familia sa l-a susţinut totdeauna în dorinţele sale.

Fanii sportivului au rămas şocaţi de declaraţia lui Tom, dar şi nedumeriţi despre scopul postării acestui video. „Majoritatea probabil se întreabă de ce am facut acest clip. Viaţa mea a fost ca o nebunie în ultimii doi ani. Mi-am pierdut tatăl din cauza cancerului în 2011, iar asta a fost cel mai dificil lucru pe care l-am avut de înfruntat în viaţa mea. Un lucru pe care îl consider foarte important este să ai o viaţă privată şi probabil vă întrebaţi de ce nu am făcut o carte, de ce nu am făcut un documentar?

Într-o lume ideala nu aş face acest clip pentru că nu ar conta, însă recent am fost citit greşit într-un interviu şi m-a enervat foarte tare asta. Pentru mine sinceritatea e foarte importantă. Poate că am fost vag la unele întrebări, dar am fost sincer. Un lucru cu care nu m-am simţit niciodată confortabil a fost să vorbesc despre relaţii. Nu am avut niciuna serioasă de care să vorbesc.

Nu am vrut să-mi fie sucite cuvintele. Am vrut sa opresc toate zvonurile şi speculaţiile. Sunt în continuare Tom. Vreau în continuare să câştig medalia de aur la Rio în 2016 pentru Marea Britanie. Sunt în continuare la fel de motivat”, spune el in clip.


Distribuie
..