Leonardo DiCaprio s-a îndrăgostit de o româncă. Vezi AICI cine este şi cum arată tânăra care are 21 de ani

Distribuie

Leonardo DiCaprio este interesat de o româncă fotomodel. Starul din “Titanic” organizează frecvent petreceri în cluburi de lux, de unde nu lipsesc topmodelele Victoria’s Secret. La cel mai recent chef s-a întâmplat ca Leo să o vadă şi pe Andreea Diaconu.

Se ştie că ultimele iubite ale actorului în vârstă de 38 de ani au fost numai manechine superbe. Pe lista frumoaselor care au trecut prin patul starului este şi Mădălina Ghenea, iar despre relaţia lor a scris presa din toată lumea, scrie romaniatv.net.

Mai nou însă, DiCaprio a devenit interesat de Andreea Diaconu, unul dintre noii „îngeraşi” de la Victoria’s Secret. Românca e foarte tânără, ea are 21 de ani.

Starul din Titanic îşi petrece deseori timpul liber prin cluburile le lux, şi acolo acesta a văzut-o pe Andreea.  Actorul a vrut să o cunoască, aşa că a cerut numărul ei de telefon unei alte invitate, tot fotomodel. De altfel, DiCaprio i-a spus Andreei că abia aşteaptă următoarea ei prezentare de lenjerie de la Victoria’s Secret, care va avea loc curând.

Andreea se află printre puţinele modele de top din Statele Unite care nu a fost încă iubita sau soţia vreunui star faimos de peste ocean. Românca a pozat pentru cele mai în vogă reviste din lume.

În afară de prezentările pentru Victoria‘s Secret, Andreea Diaconu este şi imaginea unor case de modă, printre care şi Dolce & Gabbana.

Video:


Distribuie