Leonardo DiCaprio a pus ochiul pe un „îngeraş” de la Victoria’s Secret. Află cine este FOTO în articol

Distribuie

Modelul Miranda Kerr a reuşit să-i sucească minţile lui Leonardo DiCaprio. După ce şi-a anunţat oficial despărţirea de soţul ei, actorul Orlando Bloom, ea a început să fie ţinta favorită a burlacilor de la Hollywood. Cel mai insistent, însă, s-a ales a fi Leonardo DiCaprio, care le-a mărturisit apropiaţilor că nu se lasă până nu o s-o aibă pe frumoasa şatenă în patul lui.

Leonardo DiCaprio îşi alege iubite doar din lumea modelingului, mai ales actorul este pasionat de “îngeraşii” de la Victoria’s Secret.

După ce a avut relaţii de lungă durată cu Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton şi frumoasa nemţoaică Toni Garrn, celebrul actor a pus ochii acum pe Miranda Kerr, care şi-a anunţat recent despărţirea de Orlando Bloom (36 de ani), cu care a avut o relaţie de şase ani, scrie libertatea.ro.  Cum a auzit că e din nou singură, DiCaprio şi-a pus imediat în aplicare planul de cucerire a acesteia.

Potrivit revistei americane National Enquirer, cei doi au fost văzuţi luna trecută luând cina la un hotel din Las Vegas, iar de atunci actorul o curtează încontinuu, mărturisindu-le prietenilor apropiaţi că vrea să facă tot ce îi stă în putinţă ca să o cucerească, chiar dacă aceasta a început deja o relaţie cu un miliardar australian.

Leo şi Miranda au fost mereu atraşi unul de celălalt, a declarat o sursă pentru revista menţionată. Mai mult, jurnaliştii americani amintesc că fostul “îngeraş” Victoria’s Secret l-a cucerit pe protagonistul din “Marele Gatsby” încă din noiembrie anul trecut, când a participat la petrecerea de ziua lui de naştere, unde au flirtat amândoi toată noaptea, iar acum, că s-a despărţit de Orlando, Leo nu vrea să o mai scape.Distribuie
..