Lecții de viață învățate de la Marilyn Monroe

Distribuie

Marilyn Monroe – unul din cele mai recognoscibile nume și figuri din întreaga lume. Celebra actriță ne-a lăsat moștenire numeroase lecții despre viață, dragoste și frumusețe.

Un simbol al senzualităţii, Norma Jeane Mortenson, cunoscută mai ales după numele Marilyn Monroe, a fost una dintre cele mai controversate figuri ale secolului XX. Frumoasa actriță știa câte ceva despre viață. Dovadă stau numeroasele ei vorbe de duh, care sunt mai actuale ca niciodată. 

Imaginea divei a fost şi este muză pentru multe dintre starurile Hollywoodului, iar trucurile ei de beauty scriu în continuare pagini importante de istorie a înfrumuseţării.

DESCHIDE-ŢI NUANŢA PĂRULUI

Cu toate că respingem total ideea că bărbaţii preferă mai de grabă blondele, trebuie să recunoaştem că schimbarea culorii părului a ajutat-o enorm pe Monroe în carieră. Şi-a deschis nuanţa părului în primii ani de modeling şi nu s-a mai uitat în urmă. Pearl Porterfield, coloristul căruia i s-a datorat această schimbare, a folosit clasicul peroxid pentru a obţine acel blond – dar noi spunem să nu te aventurezi într-o experienţă atât de retro şi să încerci produsele de colorare moderne, care nu afectează atât de mult sănătatea părului.

ASIGURĂ STRĂLUCIRE TENULUI

Pielea lui Marilyn era tot timpul radioasă. Secretul ei? Părul facial. Nu glumim. Se spune că avea un strat fin de puf pe suprafaţa tenului pe care pur şi simplu refuza să îl îndepărteze şi care lucea de fiecare dată când se afla în lumina reflectoarelor! Nu, nu spunem că trebuie să îţi laşi barbă – poţi foarte bine să obţii efectul cu ajutorul iluminatorului.

HIDRATEAZĂ-TE

Starul punea mare preţ pe aspectul pielii, tocmai de aceea nu se abătea niciodată de la ritualul de hidratare al acesteia, zi şi noapte. Brandurile pe care le folosea se găsesc şi azi pe piaţă: Elizabeth Arden şi Erno Laszlo.

glamour.ro


Distribuie