Lavinia Pârva, la primul pictorial cu Ştefan Bănică Jr. Aruncă o săgeată către Andreea Marin

Distribuie

Primul pictorial realizat de Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și femeia cu care a înlocuit-o pe Andreea Marin posibil să stârnească dureri mai vechi în sufletul „Zânei”. În interviul acordat în exclusivitate ediției de noiembrie a revistei „Viva”, Lavinia Pârva (30 de ani) a făcut câteva declarații cu adevărat curajoase.

Foarte discreți cu viața personală, Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pârva nu au acordat niciodată un interviu atât de amplu presei, în care să vorbească despre viața lor de cuplu. Declarațiile făcute pentru revista „Viva” o vor enerva, probabil, pe Andreea Marin, fosta soție a solistului-actor. Întrebată cum se înțelege cu cei doi copii ai lui Ștefan, Lavinia a răspuns „foarte bine”. Solista a mai spus că ea și Radu Ștefan (băiatul de 12 ani pe care artistul îl are din relația cu Camelia Constantinescu), dar și Violeta (fetița – care împlinește în decembrie 8 ani – pe care o are în urma căsniciei cu Andreea Marin) sunt prieteni buni și că se distrează ori de câte ori au ocazia.

În același interviu, cei doi au vorbit despre cum își încep ziua. Au fost întrebați care le este primul gând când se trezesc dimineața și se uită unul la altul. După salutul de „Bună dimineața”, cei doi își urează toate cele bune pentru ziua care tocmai începe, apoi Ștefan o roagă pe Lavinia să-i pregătească o cafeluță. Iar ea, iubitoare, întreabă dacă băutura să fie cu zahăr sau cu sare.

Reporterul revistei „Viva” i-a mai adresat o întrebare delicată Laviniei, dacă i se pare că trăieşte în umbra lui Ştefan. Și de data aceasta, Lavinia a știut cum să reacționeze, spunând că nu i se pare că trăieşte în umbra cuiva, că nu vrea să ajugă celebră cu orice preţ, pentru că tot ce a făcut în carieră a făcut cu paşi mici, dar siguri. Lavinia spune, de asemenea, că are sufucientă încredere în ea și că este mândră că stă lângă un om cu care poate împărtăşi atât de multe lucruri pe ambele planuri, profesiona şi personal.

realitatea.net


Distribuie
..