Lady Gaga va lansa un PARFUM „sexy”

Distribuie

Cântăreaţa pop Lady Gaga va lansa un nou parfum, despre care artista americană spune că va fi unul „sexy”, ce va putea fi utilizat de toţi oamenii, indiferent de sexul acestora.

Vedeta a publicat joi pe contul ei de pe reţeaua Instagram o fotografie alb-negru în care apare înconjurată de bărbaţi goi. Fotografia este însoţită de următorul mesaj: „Parfumul Eau de Gaga va fi lansat în curând”, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa a dezvăluit apoi, pe Twitter, că va lansa acest parfum – al doilea din carieră – în viitorul apropiat şi a spus că noul produs va fi „extrem de sexy şi cu o aromă care se adresează tuturor sexelor”.

Răspunzând întrebărilor puse de fanii ei pe platforma de microblogging, Lady Gaga a spus că noul parfum „este inspirat de o femeie aventuroasă şi de bărbatul care o iubeşte”.

Parfumul Eau de Gaga va semăna cu apa minerală şi va include arome de lămâie şi piele naturală.

Primul parfum lansat de Lady Gaga, denumit Fame, a fost lansat pe piaţă în 2012 şi s-a vândut în peste 30 milioane de unităţi.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Cântăreaţa, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră datorită unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare. Printre altele, a fost recompensată cu cinci Grammy Awards şi 13 MTV Video Music Awards.


Distribuie
..