La un moment dat nu mai vroia să trăiască. Vezi ce declaraţii ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE a făcut Andreea Marin

Distribuie

Andreea Marin s-a destăinuit la emisiunea „Preţuieşte Viaţa”, în timpul interviului cu Ileana Badiu, că a traversat o perioadă de depresie adâncă, ce a făcut-o la un moment dat să nu mai vrea să trăiască.

Dezvăluirile au avut loc în timp ce invitata povestea despre momentele crunte prin care a trecut la rândul ei după ce şi-a pierdut tatăl, pe cea mai bună prietenă şi a avut o sarcină dificilă cauzată de o disfuncţie hepatică, scrie agentiadepresamondena.com

„Depresia este ca o gheară ce îţi prinde sufletul. Nu dormi, nu mănânci sau poate mănânci prea mult, plângi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trăi. Este foarte grav. 

Depresia nu este o vină, este o boală care are nevoie de ajutorul specialiştilor. Se poate să ajungi în momentul în care nu mai vrei să trăieşti. Eu am trecut printr-un astfel de moment. Părea că totul e în regulă, dar nu am mai vrut să trăiesc.

Am avut norocul să ajung la specialist la timp. Poate că nu aş mai fi fost în viaţă acum. Ştim bine povestea Mădălinei Manole şi sunt atâtea poveşti ştiute şi neştiute”, a mărturisit Andreea Marin.

Dezvăluirile au fost făcute ăn cadrul interviului periodic în cadrul căruia o persoană publică se destăinuie şi povesteşte despre marele impas peste care a reuşit să treacă în viaţă.


Distribuie