LA 84 DE ANI, încă mai este model! SECRETELE lui Carmen Dell’Orefice

Distribuie

Carmen Dell’Orefice are 84 de ani, dar acest lucru nu o împiedică încă să apară în diverse prezentări sau campanii de modă. Secretele longevităţii tenului ei ni le-a deconspirat chiar vedeta.

Carmen Dell’Orefice nu a făcut nici un secret din faptul că marele său secret de frumuseţe se reduce la un simplu produs numit, deloc promiţător, Bag Balm (balsamul pungii). Acesta este, nici mai mult, nici mai puţin, un unguent realizat de un crescător de vaci, al cărui rol este acela de a înmuia ugerele vacilor. Ea utilizează această cremă pentru ten şi pentru zona decolteului. „Unde mai pui că e şi foarte ieftin!”, declara Carmen într-un interviu.

Carmen-Dell-Orefice-secrete-ten 3

“Îmi hidratez pielea cu orice îmi vine în mână, dar nimic folosit pe exterior nu o să facă vreo diferenţă dacă nu ai grijă de interior. Beau apă cu lămâie în fiecare dimineaţă şi mănânc foarte mult iaurt probiotic”, a mai dezvăluit vedeta.

Carmen-Dell-Orefice-secrete-ten 2

De asemenea, are grijă să folosească machiaj foarte puţin, iar atunci când şedinţele foto sau apariţiile publice nu sunt în programul ei, îşi menajează total tenul. „Un pic de mascara, puţin ruj şi, din păcate, ceva mai mult fond de ten este tot ce aplic pe faţa mea într-o zi de muncă. Când nu am prezentări sau şedinţe foto nu pun nici măcar un gram de machiaj pe ten”, a povestit octogenarul manechin, admirat în întreaga lume pentru felul în care arată la vârsta pe care o are.

Carmen-Dell-Orefice-secrete-ten 1

unica.ro


Distribuie
..