La 67 de ani, CHER cu sânii GOI pe scenă! | FOTO în articol

Distribuie

Nu dă doi bani pe faptul că mai are puţin şi face 70 de ani. Cher a uimit publicul cu ţinutele sale de-a lungul anilor, iar acum nu se lasă mai prejos. Ba mai mult, a îndrăznit să urce pe scenă fără sutien la ea.

În ciuda faptului că are 67 de ani, Cher nu renunţă la ţinutele de scenă extravagante. Cântăreaţa a susţinut un concert la Beverly Hills, în cadrul turneului „Dressed to Kill”, unde a apărut aproape dezbrăcată. Artista a purtat doar câteva accesorii pe ea, fără a avea însă vreo piesă vestimentară, notează libertatea.ro. Văzând-o cum arată, puţini ar crede că este sexagenară.

Cher este o actriţă, cântăreaţă, compozitoare, autoare, producătoare de filme şi creatoare de modă americană de origine armeană. Are o carieră de invidiat şi, de-a lungul anilor a câştigat un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy şi trei Globuri de Aur, printre altele.

După ce a devenit cunoscută în 1965 ca membră a duo-ului pop/rock Sonny & Cher, ea a reuşit să devină o artistă solo de succes, o stea de televiziune în anii ’70 și o vedetă de cinema în anii ’80. Hitul ei „Believe”, din anul 1998, este al treilea single ca vânzări în toată lumea al unei cântăreţe.


Distribuie
..