La 50 de ani, dă lecţii de frumuseţe. Cine este CEA MAI SEXY femeie din lume pe anul 2015

Distribuie

Ea este cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit clasamentului pe 2015 al revistei americane People. Însă, dacă majoritatea femeilor s-ar simţi onorate de acest titlu, actriţa l-a catalogat, cu modestie, de-a dreptul “ridicol”.

Sandra Bullock în vârstă de 50 de ani a reuşit să câştige prestigiosul titlu după ce a întrecut alte 192 de frumuseţi din întreaga lume, conform revistei People. La aflarea veştii, actriţa a catalogat onoarea acordată drept “ridicolă”, precizând că nu a fost niciodată o adevărată frumuseţe. În plus, ea a subliniat că ce este cu adevărat frumos e bucuria de a fi mama lui Louis, fiul ei adoptat, în vârstă de cinci ani.

Cu toate acestea, editorii publicaţiei şi-au motivat decizia prin faptul că ridurile şi naturaleţea ei arată că este o femeie care trăieşte o viaţă bună şi fericită şi nu se teme se arate acest lucru. În plus, frumuseţea ei stă şi în graţia, bunătatea şi eleganţa de care dă dovadă. Deşi a fost umilită în faţa întregii lumi, când mariajul ei cu Jessie James s-a destrămat şi în fiecare zi erau dezvăluite aventurile acestuia cu femei de joasă speţă, Bullock, câştigătoare a premiului Oscar, a trecut prin acest episod cu fruntea sus şi cu discreţie totală.

Ea şi-a dedicat viaţa fiului adoptat şi evenimentelor caritabile, făcând până acum donaţii de milioane de dolari. “Nu e o divă. E reală. Prietenii şi cei care lucrează cu ea îi spun Sandy. Ea şi-a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani discret, alături de câteva prietene”, au mai adăugat editorii. Alte celebrităţi care au fost desemnate de-a lungul timpului de revista People ca fiind cele mai frumoase femei din lume sunt: Michelle Pfeiffer, Julia Roberts, Cindy Crawford, Halle Berry, Jennifer Aniston, Angelina Jolie sau Beyoncé.

libertatea.ro


Distribuie
..