La 43 de ani, Naomi Campbell a luat o decizie UIMITOARE! Vezi AICI despre ce este vorba

Distribuie

Naomi Campbell a declarat că vrea o schimbare ]n viaţa ei şi îşi doreşte un copil. Modelul spune că nu are nevoie de un partener de viaţă pentru a avea o familie fericită.

Despărţită anul trecut de iubitul ei, miliardarul rus Vladimir Doronin, aceasta şi-a stabilit alte priorităţi pentru viitor, scrie libertatea.ro.

„Chiar vreau să am un copil, indiferent dacă voi fi singură sau voi avea un bărbat în viaţa mea. Aş putea avea un copil pe care îl voi creşte singură”, a declarat Naomi Campbell, marţi, la New York, într-un interviu acordat creatoarei de modă Diane von Furstenberg pentru un post de radio. Conform Mediafax, vedeta britanică militează de mulţi ani pentru diversitatea etnică din industria modei.

„În mod cert facem progrese în privinţa campaniilor publicitare. Însă nu dorim să fim o tendinţă, vrem să devenim ceva consistent. Totodată, nu vreau ca ei să ne pună pe toate (modelele de culoare) pe o singură linie într-o prezentare de modă, ca şi cum am fi un număr unic de divertisment şi asta să fie tot. Nu ar fi deloc creativ”, a spus Naomi Campbell.


Distribuie
..