La 10 ani a luat Oscarul, iar acum este dependentă de droguri

Distribuie

Actriţa Tatum O’Neal, din „Luna de hârtie”, şi-a înecat în droguri traumele din copilărie. La zece ani, avea toată lumea la picioare, devenind cea mai tânără persoană laureată a premiului Oscar. Cine ar fi crezut că Tatum O’Neal se va rata după un aşa debut în forţă, despre care vorbea întreaga lume?

Drogurile şi alcoolul i-au distrus cariera. După marele succes din copilărie, când a luat Oscarul pentru rolul din „Luna de hârtie” (1973), Tatum O’Neal a mai jucat numai în câteva filme de succes, scrie click.ro

Apoi, a început să apară numai în roluri de mică importanţă. Tatăl său, care a salvat-o iniţial, luând-o de la mama ei, Joanna Moore (decedată în 1997, la 63 de ani- n.r.), care era alcoolică, a lăsat-o de izbelişte după ce s-a cuplat cu Farrah Fawcett.

Alături de tatăl ei, Ryan O’Neal, în filmul care i-a adus Oscarul (1973).

Rămasă singură la vârsta de doar 15 ani, împreună cu fratele ei, Griffin, care avea 14 ani, Tatum a luat-o razna. Oricum, la 12 ani, ea spune că fusese molestată psihic şi emoţional de tatăl său, care de asemenea era consumator de droguri. Tatum a devenit dependentă de heroină încă din adolescenţă.

S-a mai potolit după ce s-a căsătorit cu tenismanul  John McEnroe, în 1986. La nunta sa, ea nu a invitat pe nimeni din propria familie. Numai că mariajul, din care au rezultat trei copii, Kevin (27 de ani), Sean (26 de ani) şi Emily (22 de ani), nu a rezistat. După divorţul de McEnroe, Tatum a redevenit dependentă de droguri.


Distribuie