Kylie Minogue o dă pe ACTORIE! Ce rol va juca artista

Distribuie

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va juca în serialul de televiziune american „Young & Hungry”, în care va interpreta rolul iubitei personajului jucat de Jonathan Sadowski.

Artista pop va apărea în calitate de invitat special în două episoade din acest serial, în care va interpreta rolul jurnalistei Shauna, care se îndrăgosteşte de Josh, personajul interpretat de Jonathan Sadowski, scrie libertatea.ro.

Dacă audienţele pentru acele episoade vor fi pe măsura aşteptărilor, atunci personajul jucat de Kylie Minogue ar putea avea o prezenţă constantă în serial, iar Shauna ar putea deveni „o rivală” a unei protagoniste a show-ului, Gabi, interpretată de Emily Osment, scrie Mediafax.

Serialul „Young & Hungry” prezintă viaţa de zi cu zi a unui bogat şi tânăr antreprenor american, Josh, care o angajează pe postul de bucătar personal al său pe Gabi, o tânără care este blogger culinar. Dorind cu disperare să îşi păstreze noul loc de muncă, Gabi trebuie să îşi dovedească abilităţile în faţa lui Josh şi a asistentului său Elliot (interpretat de Rex Lee), care ar fi preferat un bucătar celebru pentru acel post. Serialul are la bază evenimentele reale din viaţa lui Gabi Moskowitz, o tânără care este blogger culinar din San Francisco.


Distribuie
..