Kirsten Dunst E SUPĂRATĂ pe Apple

Distribuie

Actrița americană critică gigantul IT american Apple ca urmare a piratării contului de iCloud, găzduit de serverele companiei americane, de unde câteva fotografii ale sale topless au ajuns pe rețelele de socializare.

Hackerul a trecut sistemul de securitate al contului personal al vedetei de iCloud, găzduit de serverele Apple, și a transmis fotografiile acesteia pe internet. Kirsten Dunst a scris ironic la adresa Apple pe contul său de Twitter: „Mulțumesc iCloud!”.

Compania Apple a anunțat că hackerul a folosit o metodă clasică țintită pentru a sparge contul de iCloud și nu a vizat sistemele generale de securitate ale Apple, transmițând, totodată, într-un comunicat că se preocupă foarte serios de intimitatea utilizatorilor săi și va investiga această situație apărută.

Anterior și Biroul Federal de Investigații (FBI) a anunțat că a declanșat o anchetă pentru identificarea celor responsabili de publicarea pe rețelele de socializare a fotografiilor nud cu zeci de celebrități americane, accesate de pe conturile acestora de iCloud

ro.celebrity.yahoo.com


Distribuie