Kim Kardashian îl răsfaţă pe Kanye West. I-a pregătit un cadou de 5.000.000 de dolari

Distribuie

Kim Kardashian vrea de Crăciun să-şi surprindă logodnicul cu un cadou cât mai extravagant. Astfel, aceasta îi va oferi lui Kanye West un album cu poze cu ea dezbrăcată şi un ceas încrustat cu diamante, pe care a cheltuit 5.000.000 de dolari.

Kim Kardashian le-a dezvăluit apropiaţilor ce îi va face cadou de Crăciun logodnicului ei, Kanye West (36 de ani), împreună cu care are o fetiţă, pe nume North. Vedeta a mărturisit că vrea să îi dăruiască iubitului un album cu poze cu ea dezbrăcată, realizate de celebrul fotograf David La- Chapelle, dar şi un ceas încrustat cu diamante, Hublot Big Bang, pe care a dat nu mai puţin de 5.000.000 de dolari, scrie libertatea.ro.

 “Kim ştie că el îi iubeşte corpul şi vrea ca darul ei de Crăciun să fie memorabil”, a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru revista Heat. Kim Kardashian şi Kanye West, care s-au logodit anul acesta, vor petrece dimineaţa de Crăciun împreună cu fiica lor, căreia i-au luat cadou un ursuleţ încrustat, de asemenea, cu diamante şi o brăţară din aur, pe care au gravat textul: “Îi iubesc pe mami şi pe tati”. Mai mult: 


Distribuie
..