Kim Kardashian şi-a asigurat fundul pentru o sumă uriaşă

Distribuie

Starleta Kim Kardashian (33 de ani) este convinsă că are cel mai frumos fund din lume. Prezentatoare de televiziune, fotomodel şi actriţă, logodnica cântăreţului Kanye West (36 de ani) e obsedată să nu atenteze cineva la „fesele sale apetisante”.

De aceea, a luat hotărârea să-şi asigure fundul pentru suma de 21 de milioane de dolari (circa 70 de milioane de lei), potrivit revistei „Grazia”. „Bărbaţii sunt fascinaţi de fundul ei. Kanye a încurajat-o să-şi facă asigurare pentru a-l proteja pe viitor, scrie click.ro

El i-a cerut agentului lor să evalueze fesele lui Kim. Au fost luaţi în calcul mai mulţi factori şi s-a ajuns la concluzia că atât face”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului.

De altfel şi logodnicul său se pregăteşte să-şi asigure corzile vocale. Kim Kardashian nu este prima vedetă care îşi asigură părţi din corp. Jennifer Lopez şi-a asigurat fundul pentru 4,5 milioane dolari, Mariah Carey şi-a asigurat picioarele pentru 1 miliard dolari şi Dolly Parton şi-a asigurat sânii pentru 600.000 dolari.


Distribuie
..