Kim Kardashian, complet goală la TV! Imagini interzise minorilor | FOTO

Distribuie

Kim Kardashian s-a dezbrăcat complet pentru premiera noului sezon al reality show-lui ”Keeping Up With The Kardashians”, difuzat de postul american de televiziune E! Entertainment.

Vedeta reality show-lui a dorit să pozeze acum goală pentru un pictorial, de teamă că o a doua sarcină îi va ”strica corpul”.

”Vreau să fac acum aceste fotografii, o să le am pentru totdeauna”, a spus ea.

Kim îşi doreşte foarte mult să mai facă un copil. Chiar în timpul şedinţei foto, ea l-a sunat pe soţul ei, Kanye West, şi la chemat să facă sex în baie, pentru că era la ovulaţie.

Viaţa lui Kim Kardashian, cât şi a familiei sale are mare priză la public, fapt pentru care postul TV american E! le-a convins pe aceasta, pe mama şi pe surorile ei să continue reality show-ul “Keeping Up with the Kardashians” cel puţin patru ani.

Înţelegerea a fost una destul de costisitoare, având în vedere că reprezentanţii televiziunii americane au fost de acord să le plătească un onorariu de 100.000.000 de dolari. Ei au oferit această sumă fabuloasă pentru ca soţia rapperului Kanye West să-şi afişeze în continuare fundul şi să dezvăluie detalii picante din căsătoria ei.

libertatea.ro


Distribuie
..