Keanu Reeves, un actor care a rămas OM: “Nu mai pot în această lume. Aleg calea mea!”

Distribuie

Au trecut peste cinci decenii de viaţă peste el, dar a trăit cât mulţi dintre noi la un loc. Din păcate, viaţa lui a fost o dramă, dar în ciuda tuturor lucrurilor ce i s-au întâmplat, personajul principal din Matrix rămâne OM!

Oare cum este să-ţi pierzi copilul mult aşteptat chiar la naştere, iubita să plece şi ea din această lume, iar prietenul tău cel mai bun, cu care ai atâtea amintiri, la fel, să spună adio vieţii.

Sunt doar câteva dintre dramele pe care omul Keanu Reeves le-a trăit pe propria-i piele, drame de neimaginat. Aţi observant că acest actor nu mai zâmbeşte? Trăieşte doar pentru a-i ajuta pe alţii, trăieşte pentru iubire, aşa cum declară chiar el:

“Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbrăca soțiile ca pe niște femei ușuratice, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite. O lume în care nu mai există conceptul de onoare și demnitate și ai încredere în oameni doar atunci când spun “Promit!”….

O lume în care femeile nu își mai doresc copii, iar bărbații nu își mai doresc o familie… în care fraierii se cred superiori, se consideră importanți stând la volanul unei mașini care aparține părinților lui și oricine are un pic de influență încearcă să îți demonstreze că ești un nimeni… O lume în care oamenii sunt ipocriți și se cred religioși, însă în timp ce pretind credință în Dumnezeu stau cu o sticlă de alcool în mână, iar apoi râd de prima persoană care le vine în minte.

Nu mai pot trăi în această lume în care conceptul geloziei este rușinos, iar modestia este văzută ca un dezavantaj, în care oamenii au uitat să fie sensibili și nu mai știu ce înseamnă iubire, căutând doar cea mai simplă opțiune pentru ei… O lume în care oamenii ajung să arunce toți banii pentru a își repara mașina la prima zgârietură, în care nu se economisește niciun ban, în care timpul nu mai contează. O lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburile de noapte… iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri.

Cei care aleg o cale diferită (dreaptă) sunt văzuți imediat ca niște înapoiați și despoți.

Aleg calea mea! Îmi pare rău că nu am găsit aceeași înțelegere în oamenii pe care i-am iubit cel mai mult.

ÎNTREAGA MEA VIAȚĂ VOI FI ÎNDRĂGOSTIT DE IUBIRE. Respir pentru iubire.”

euforia.tv.


Distribuie
..