Katy Rain vine cu o premieră SPECTACULOASĂ, ce îmbină ambele sale pasiuni! Ascultă AICI, ”K la Mate”

Distribuie

Interpreta Katy Rain, fiind inspirată din cariera sa de lector universitar (biofizică și matematică), vine cu un mesaj ce atinge toate combinațiile emoționale ale dragostei: de la iubire la ură, de la încredere la dezamăgire, de la profunzime la superficialitate, de la unitate la dualitate. Piesa “K la Mate” este compusă de Andrei Tostogan și Katy Rain iar textul este scris de Katy și Cosmin Motea ( un talentat rapper din România) . Melodia a fost realizată la București, la Tam Tam Studio.

”Este o piesă la care țin foarte mult, căci îmbină într-o oarecare măsură ambele pasiuni ale mele, despre care mulți spuneau că nu ar fi posibil de îmbinat: Arta și științele reale. Are un mesaj de dezamăgire într-o relație care s-a dovedit a fi plină de ecuații complicate greu de rezolvat, dar și una foarte calculată, în loc să fie ghidată doar de emoțiile binevoitoare și sincere ale iubirii pure.
12742780_1078022955581201_8963921190743233936_n

 

Mă bucur că am reușit împreună cu Călin Motea, un talentat rapper din București, să scriem un text cu substraturi multiple, îmbinânad noțiunile matematicii cu cele ale iubirii.”
Ascultă și tu noua piesă a interpretei, care cu siguranță va deveni un hit!


Distribuie
..