Katy Perry alertează în legătură cu pericolul schimbărilor climatice într-un videoclip publicat de UNICEF! VIDEO

Distribuie

Cântăreața americană Katy Perry avertizează în legătură cu pericolele schimbărilor climatice într-un videoclip publicat luni de Fondul pentru Copii al Națiunilor Unite (UNICEF), a cărui ambasadoare este vedeta pop, relatează EFE.

În videoclip, Katy Perry atrage atenția asupra efectelor devastatoare pe care încălzirea globală le are asupra copiilor din țările defavorizate. „Secetă, inundații, valuri de căldură și alte condiții climatice severe pun în pericol copiii care suferă deja de boli și malnutriție și care le distrug casele și lasă familiile fără resurse”, explică artista.

Perry îi încurajează pe liderii mondiali să acționeze pentru a frâna schimbările climatice prin încheierea unui acord global și juridic coercitiv la actualul summit internațional asupra climei de la Paris.

Potrivit UNICEF, peste 500 de milioane de copii trăiesc în zone cu riscuri mari de inundații, 160 de milioane în zone afectate de secete severe, iar 50 de milioane locuiesc în țări în care mai mult de jumătate de populație suferă de sărăcie.

Perry a fost numită ambasadoare a UNICEF în 2013 și își axează eforturile asupra copiilor și adolescenților aflați în situații vulnerabile.

agerpres.ro


Distribuie
..